Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

17.2.2011

Terveisiä Namongista 6: asiat etenevät

Asiat ovat edenneet Ghanassa suunnitellusti. Keskiviikko kului pääasiassa Kumasissa hankintoja tehden. Kumasissa on paljon liikennettä ja liikkuminen hidasta. Kolmenkymmenen kilometrin matka Namongista Kumasiin voi kestää parikin tuntia...

Bussi on hankittu sunnuntaille hakemaan ryhmää Accran lentokentältä. Suunnitelmat ovat muuttuneet sen verran että tuloiltana ei ajeta Accrasta Namongiin saakka. Se on liian rankkaa, sillä niissä busseissa ei juuri nukkumaan pysty ja matka on pitkä (testiryhmä meni tästä koitoksesta aivan tillin tallin). Niinpä Accrasta ajetaan jonkun matkaa ja yövytään Valley View -yliopistossa. Siellä syödään aamiainen ja jatketaan matkaa Namongiin. Perillä pitäisi olla maanantaina iltapäivällä.

Päivän hyvä uutinen: Keski-Euroopasta on löytynyt 600 € hintaan jokin oleellisen tärkeä osa ultraäänilaitteeseen, jota ilman siitä ei ole hyötyä. (Kiitos EV.) Ultraäänilaite on kontissa matkalla kohti Ghanaa.

Kontti onkin torstain teemana Ghanassa. Projektijohtaja aloittaa aamulla klo 5 matkan Takoradiin rannikolle neuvottelemaan konttiin liittyvistä asioista. Niin matka kuin kaikki konttiin liittyvä on hyvä laittaa rukoustemme piiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti