Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

18.3.2015

Lavrenchukin musiikkiperhe Jyväskylässä 21.3. 2015

Musiikkijumalanpalvelus la 21.3. klo 11 Jyväskylän adventtikirkossa:
LAVRENCHUKIN MUSIIKKIPERHE

Lavrenchukien perhe muutti Suomeen keväällä 2007. He asuvat Pohjois Karjalassa, Liperin kirkonkylässä. Perheen vanhemmat ovat molemmat ammattimuusikkoja. Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja. Musiikki on alusta saakka ollut vahvasti mukana myös perheen lasten elämässä. Elokuussa 2014 perhe sai Suomen kansalaisuuden.

Niinpä pian Suomeen muuttamisen jälkeen Lavrenchukeista muotoutuikin kristillinen perheorkesteri, jonka jäsenmäärä jatkuvasti lisääntyy lasten kasvaessa, ja kunkin lapsen löytäessä oman musiikillisen suuntautumisensa. Lavrenchukin musiikkiperhe esittää suomalaista, ruotsalaista, heprealaista ja venäläistä laulu- ja instrumentaalimusiikkia. Isä-Igor ja Anastasia-tytär myös säveltävät omaa tuotantoa. He ovat julkaisseet cd-levyjä. Perhe konsertoi laajalti Suomessa ja myös kansainvälisesti.

LavrenchukinPerhe


Igor
Perheen isä Igor on ammatiltaan orkesterimuusikko, kapellimestari ja harmonikkataiteilija. Hän soittaa mm. Bachia, Marchelloa, Vivaldia ja populääristä hengellistä musiikkia.

Svetlana
Äiti, Svetlana, on ammatiltaan pianisti, kuoronjohtaja ja pianonsoitonopettaja. Hän soittaa mm. Sibeliusta, Kaskea, Bachia ja Glinkaa.

Seva
Vanhin poika, Seva, soittaa trumpettia. Seva on kirjoittanut ylioppilaaksi Joensuun Niinivaaran lukiosta keväällä 2012 sekä valmistunut Itä-Suomen Liikuntaopistosta ja Joensuun konservatoriosta 2013. Tällä hetkellä Seva asuu Helsingissä ja jatkaa trumpetin soiton opiskeluja Ammattikorkeakoulussa. Hän soittaa perheen triossa sekä tarvittaessa myös muissa kokoonpanoissa. Seva on kiinnostunut mm. duokonserteista urkujen ja pianon kanssa.

Nastja

Alona
Tytöt, Alona ja Anastasia, laulavat suomeksi, hepreaksi, saksaksi, ruotsiksi ja venäjäksi. He laulavat sekä suomalaisia että venäläisiä kappaleita. Keväällä 2009 heiltä ilmestyi ensimmäinen oma produktio, hengellinen CD “Jesus olet suurin”. Laulamisen lisäksi Alona soittaa viulua ja Anastasia piano. Soittimillä esiintymisen koulutus tapahtuu Keski-Karjalan Musiikkiopistossa.

Heistä on erityisen miellyttävää laulaa omia uusia sävellyksiä, mitkä ovat hienoja myös kuulijankin mielestä. Yksi tunnetuimista lauluista on Nastjan säveltämä laulu Roomalainen tie, joka löytyy heidän uudesta äänitteestä "Kylväjä" (kevät 2012)

Sviatoslav
Sviatoslav on aloittanut esiintymisuraansa rumpalina perheen bändissä.  Nuori poika opiskelee rumpujen soittoa jo 2 vuotta ja on jo ehtinyt aloittaa sellon soiton opiskelut.

Lisätietoja www.lavr.fi

Tervetuloa! Vapaa pääsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti