Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

12.5.2023

Arkistosta: Pelastus, Miksi - Mistä - Mihin - Miten


1. Miksi pelastus

Ihminen on kuin sidottuna hyisessä avannossa. Raamattu sanoo: "Synnin palkka on kuolema". Synti, paha vie hengen, siksi syntymää seuraa kuolema. Mutta, onneksi on Jumalan mutta. Hänen lahjansa on iankaikkinen elämä.

Miksi on pelastus? Siksi, että voisin elää vieläkin paremmin - iankaikkisesti, kaikilla mausteilla.

2. Mistä pelastus

- Syyllisyyden kiroista (syyttävästä omastatunnosta)
- Itsestäni (omista hyvää elämää tuhoavista voimista)
- Pelon syövereistä
- Rauhattomuudesta
- Elämää häiritsevästä kuolemanpelosta
- Halusta elää syntielämää

3. Mihin pelastus

Jeesukseen. Hän on sinun turvasäilösi. Jeesuksessa on "tilaa" kaikille siksi myös sinulle. Tämä ei ole hokkus-pokkusta, ei oopiumia vaan kaikkivoivan rakkauden ratkaisu sinunkin elämääsi.

4. Miten pelastun

Armosta te olette pelastetut, uskon kautta. Jeesus Golgatalla voitti sinulle 7 oikein. Tämä ei ole tavanomaista lottoa, ei arpapeliä. Jeesus voitti hyvyydellään sinulle pelastuksen. Raamattu sanoo, Jumalan armo on näet ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille.

Vielä, miten pelastun - usko Jeesusta, niin sinä annat luvan Pyhälle Hengelle tehdä ihme elämässäsi. Se mitä sinulla ei ole ollut, sinulla nyt on. Jeesuksessa on kaikki. Parhainta on ihana anteeksiantamus ja sen myötä avautuvat Jumalan elämän mahtavat mahdollisuudet.

Pelastus on Jeesus, Jumalan lahja sinulle. Pelastus, Jeesuksen ristin tulos sinulle = anteeksiantamus. Se merkitsee, että kaikki elämän myrkyt, kaikki keskeneräisyys pyyhitään pois. Niitä ei enää ole. Valtavaa! Pelastus - uusi elämä. Kun otat uskon kautta vastaan Jeesuksen, tiedät mitä se on.

Pelastus, iankaikkinen elämä kaikilla mausteilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti