Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

5.5.2023

Arkistosta: Erämaan keidas


Joskus elämä voi olla kuin vaikeakulkuista erämaata. Vaikeudet voivat lannistaa ja viedä pois elämänvoimat. Mutta siellä, missä ei ole mitään plusmerkkistä, sinne Herra antaa siunauksen.

Herran siunaus on vierelläsi kulkeva Jeesus Kristus. Hän on erämaasi keidas.

Usko näkee keitaan siinä missä olet. Onko sinulla hyvän elämän jano? Jeesus on sinulle elämän vesi. Kun uskossa juot Kristus-lähteestä, saat uuden voiman, etkä tuhoudu erämaahan.

Kristus on armon, voiman ja totuuden lähde. Jumala toivoo, että aavikon paahteessa ihmisen oma vahvuus ja päteminen särkyy. Silloin kirkastuu myös, miten kelpaat Jumalalle, ja miksi se on niin tärkeää.

Vaikeudetkaan eivät voi jalostaa sinua taivaskelpoiseksi. Siihen tarvitaan Jumalan ääretön armo, pelastajasi Jeesus Kristus. Kun näet syntisyytesi pohjattomuuden, niin se on Jumalan tilaisuus rakastaa sinut itselleen.

Jeesuksen veri pesee ja puhdistaa sinut syväpuhtaaksi. Vaikka erämaasi jatkuisikin, niin Jumalan armo kantaa sinua.

Jos elämässäsi on juuri nyt jotakin hyvin raskasta, niin se voi olla Jumalan sallima pysäkki tarkistaa, mikä kannattaa ja kestää tässä elämässä.

Mikä päivä on tänään? Raamattu sanoo: "Tänään on pelastuksen päivä. Nyt on otollinen hetki". Ystäväni, anna itsesi kokonaan Kristuksen varaan, ja armonsa levosta käsin kulje hänen askelissaan - perille Jumalan valtakuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti