Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

21.4.2011

Terveysasema Namongissa on valmis ja käytössä!

UUSIN TIETO RAKENNUSVASTAAVA PEKALTA:

Tänään 20.4.2011 klo 17 Suomen aikaa, vajaa kolme viikkoa siitä kun viimeiset suomalaiset lähtivät Namongista, pastori Stephen Jaboa ilmoitti minulle, että rakennustyö on valmistunut. Kaikki rakennukset, sairaala, klinikka ja eko-vessa, on rakennettu valmiiksi. Seinät, katot, laatoitetut lattiat, ikkunat, ovet ja vieläpä betoninen eroosion estävä laatta rakennusten ympärillä, on valmiina. Ja jos oikein ymmärsin niin maalaustyöt ja sairaalan pihaan jotavan tien rumpu ison tien liittymässä on tehty, samoin jätevesien käsittelyjärjestelmä on kunnossa. Ja tietysti sähköt kaikissa huoneissa ja puhdas porakaivovesi virtaa putkistossa.

Puhelimessa oli myös työnjohtaja Kofi Jabong, joka vakuutti kaiken olevan tehty. Kiitin häntä hyvästä yhteistyöstä ja kaikesta mitä hän on tehnyt projektimme hyväksi. Samoin pyysin välittämään terveiset ja kiitokset kaikille rakennustyöhön osalllistuneille työntekijöille.

Klinikka on toiminut parisen viikkoa uusissa tiloissa.

Merikontti on saapunut tänä aamuna, se on tyhjennetty ja auto kontteineen on lähtenyt.

Pastori Stephen Jaboa pyysi välittämään kaikille suuret kiitokset! Ottakaa siis vastaan.

Minäkin puolestani kiitän jokaista projektiin osallistunuttu rakentajaa. Onnistuimme työsaavutus- ja aikataulutavoitteissamme erinomaisesti. Oli etuoikeus työskennellä kanssanne.

Eikä työ ole ollut turha! Monen ihmisen elämänlaatu paranee ja varmasti useat heistä klinikan/sairaalan toiminnan kautta välttävät ennenaikaisen kuoleman.

Herra siunatkoon Namongin klinikan/sairaalan toiminnan.

Pekka

1 kommentti:

  1. God has inspired each one of you with a vision, given wisdom and strength; His protecting hand has rested over you all. May the name of the Lord be praised!

    VastaaPoista