Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

29.6.2023

Terveysprojekti Karpalon peruskurssi 17.-23.7.2023

Tarvitsetko tietoa ja tukea oman hyvinvointisi parantamiseksi? Terveysprojekti Karpalo järjestää peruskurssin 17.-23.7.2023 Mikkelissä. 

Leirimuotoisen kurssin ohjelmassa paneudutaan monimuotoisesti terveyteen liittyviin kysymyksiin ammattilaisten avulla. Karpalokurssin tuella monet ovat saavuttaneet terveyshyötyjä, kuten laskemaan painoaan, verenpainettaan sekä korkeita kolesteroli- ja sokeriarvojaan.

Osallistujia kannustetaan liikkumaan, kiinnittämään huomiota lepoon ja stressinhallintaan sekä lisäämään kasvisten, marjojen, hedelmien, pähkinöiden, palkokasvien ja täysjyväviljan syömistä. Tavoitteena on vahvistaa ymmärrystä tekijöistä, jotka terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat. Muutosta seurataan myös verikokein, jotka otetaan kurssin aluksi sekä viisi viikkoa myöhemmin.

Kurssin jälkeen osallistujat jatkavat ohjelmaa kotonaan viiden viikon ajan, minkä jälkeen on mahdollisuus tulla jatkotapaamiseen. Halukkaat voivat ottaa käyttöönsä terveysseurantasovelluksen.

Leirin johtajana toimii kurssin kehittänyt Aki T. Pirskanen (kansanterveystieteen maisteri). Lisäksi mukana ovat Outi Haggren (kardiologi, Suomen elämäntapalääketieteen yhdistyksen puheenjohtaja ja väitöskirjatutkija), Leena Rana (psykoterapeutti) ja Anna-Liisa Tarro (suurtalouden työnjohtaja ja ruoanlaittokurssien vetäjä). 

Kursseja on järjestetty jo 10 vuoden ajan ja niille on osallistunut yli 1000 ihmistä. Tervetuloa mukaan kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen!

Hinta: 490 €/2hh tai 650 €/1hh
Ilmoittautuminen: Koivikko 040 500 5517 tai koivikkolife@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti