Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

17.9.2010

Seikkailu


Terveysaseman -paikallisittain sairaalan- rakentaminen Ghanaan on kyllä aikamoinen seikkailu - uskon seikkailu. Siihen liittyy esimerkiksi kaksi seuraavaa jännitysmomenttia:

-Miten ihmeessä saadaan rahat oikeasti kasaan? 40 000 € on PALJON rahaa, jota Ghana ei vielä ole.
-Mistä löytyvät vapaaehtoiset Ghanan matkalle? Kolme kahden viikon jaksoa helmi-huhtikuussa 2011, joista kullekin tarvitaan n 20 ihmistä.

On jännittävää nähdä mistä kaikkialta nousee ihmisiä lahjoittamaan varoja ja tulemaan mukaan matkalle. Tämä on uskon seikkailua, jossa on huimaa olla mukana!

Sivupalkissa on nyt mittari, jossa seurataan varojen kertymistä. Kaikki varat menevät suoraan projektiin (Suomen päässä kaikki toimijat ovat vapaaehtoisia), jolla on luotettavat ghanalaiset yhteistyötahot ja joka palvelee yli 200 000 ihmistä tarjoten kipeästi kaivattua terveydenhuoltoa myös köyhimmistä köyhimmille.

Jos sinua kiinnostaisi lähteä mukaan Ghanaan, kysy lisätietoa osoitteesta: ghanaprojekti@gmail.com Mukaanlähtijöiden ei tarvitse olla rakentamisen ammattilaisia eikä kielitaitoakaan tarvita. Kuka vaan, jolla on auttamisenhalua, joustavuutta ja huumorintajua voi tulla mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti