17.3.2011

Terveisiä Offinsosta

Pirkko lähetti kuulumisia (to 16.3.):

Hyvin täällä menee. Ovat kehuneet jopa ruokaakin.

Kaikki terveinä. Kuumaa ja hikista on, kuten tavallista. Sähkökatkoksia ollut runsaasti ja sadetta ja ukkosta yöllä. Se tietää, että seuraava päivä on hikistä.

Teurastamo näyttää pyörivän tuossa ikkunan alla, kuten ennenkin. :)

Bethel Supermarketissa (kauppa Offinsossa) opitaan lisää suomea ja poika kaipasi eilen edelleen Merjaa ja hänen hymyään. Muisteli Ainoa ja Hiljaa ym. suomalaisia.

Mekkoja on ompelutettu. Kangaskauppias on tyytyväinen. Porukat ovat käyneet Kumasia myöten kaupoilla. Tänään apinametsään.

Anomabon matka oli ihan ok, paitsi ei ollut niitä lainelautoja. Se oli mulle pettymys. Tykkään olla niillä meressä.

Mitäs osaisin kertoa rakennukselta. Sairaalaosan ristikot saatiin ilmeisesti nostettua eilen. Puusepät, jotka aiheuttavat harmaita hiuksia, yrittävät tehdä ruoteita katolle, että saisi peltejä sinne.

Muurareita on palkattu lisää ja klinikkapuolen huoneita oli jo rapattu. Rappaus tuntuu sujuvan vauhdilla ja ammattitaidolla. Lattialaatat oli jo valittu.

Eilen Jarmo tuli ja sanoi, että olisin ollut ylpeä hänestä :)) Nimittäin puusepät olivat pari tuntia pyöritelleet nauloja ristikoiden päällä ja hommasta ei tullut mitään, niin Jarmokin sai lähes "pirkot" ja aukaisi sanaisen arkkunsa ja haki Kofin (paikallinen rakennusmestari) paikalle ja antoi madonluvut hommasta. Sen jälkeen kovaa pulinaa ja naamat kalpeana yrittivät raukat päättää mihin niitä nauloja ja ruoteita pitäisi naulata.

Sovittiin, että jos homma ei ala toimia, niin Jarmo uhkaa, että Pirkko tulee paikalle :)) Pekkakin hikeentyi puuseppiin, kun eivät osanneet sahata ristikonpäitä suoraan vaikka oli käskenyt vatupassilla mitata ja tehda homman kunnolla. Satuin silloin olemaan paikalla.

Erkki ja Marja tekevät tuossa käyttöohjeita ekovessalle. Imeytyskenttä on valmis paitsi ns niskaoja puuttuu.

Eilen illalla kävi Adventtikirkon piirikunnan esimies vaimoinen kiittelemässä ja pitämässä rukouksen ja viivyttivät porukoita, etteivät päässeet raukat syömään ajoissa, mutta kyllä ne syövätkin.

Luulen, että asiat kokolailla mallillaan täällä. Erkki yrittää tänään päivittää Syliopistoa. Illalla ollut netti tosi hidas ja sähkökatkoksia paljon. www.pihl.fi/pirkko on jotain havaintoja, voi myös sieltä lukea. Terveisiä kaikille koti-Suomeen!

3 kommenttia:

 1. Tuntuu olevan hikistä siellä, monella tapaa. Koittakaa pitää puusepät järjestyksessä ja työntouhussa! Kiva, että rappaus sujuu ammattitaidolla.

  Terveisiä kaikille sinne Ghanaan täältä Suomesta!

  VastaaPoista
 2. Onpa hienoa kuulla keittiönkin kuulumisia. Voimia, terveyttä ja intoa työntekijöille. Menestystä ja siunausta tekemällennen työlle.

  Terveisiä Hämeenkyröstä! Pauliina H.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuulumisista, Pirkko ja muut!! Ihana kuulla että kaikki on terveenä ja työt menee aikataulussa eteenpäin :) Rukouksissa olette!

  VastaaPoista