17.3.2011

Tämän hetken kuulumisia

Täällä blogissa kuvat ovat vielä valitettavasti ensimmäisen rakennusryhmän ajalta... onneksi rakentaminen on edistynyt oikeaa tahtia paikan päällä.

Rakennusryhmä 2 alkaa olla urakkansa loppupuolella. Ryhmä on toiminut hyvin ja ollut ahkera. Kiitos kaikille heille! Ja toimintakykyisenäkin ovat pysyneet eli suurempia terveysongelmia ei ole ollut.

Työmaalla laitetaan kattotuoleja paikoilleen. Haasteena on tässä vaiheessa aikataulut ja kuulemma myös puuseppien toiminta, joka maallikonkin silmään tuntuu välillä ei niin kovin ammattimaiselta. Projektijohtaja on saanut uhkailla potkuilla, jotta homma hoituisi ripeämpään tahtiin.

Toinen haaste on se kontti, jossa on käytettyä tavaraa klinikkaa ja sairaalaa varten. Siitä pitäisikin nyt maksaa n. 1000 € tulli! Maksulle on koitettu löytää maksajaa, mutta eihän niistä tunkua ole, joten raha ilmeisesti joudutaan ottamaan rakennusrahasta... Tämä tietenkin vaikuttaa juuri ja juuri pinnalla pysyttelevään budjettiin, mutta on tärkeää saada välineistö paikalle. Mieluummin tingitään vaikka tuulettimista katossa tai mahdollisesti ikkunalaseista?

Rakennusryhmä 3 pakkailee tässä vaiheessa tavaroitaan ja valmistautuu lähtöön sunnuntaina. Silloin lähtee vain muutama Suomesta, mutta ryhmä 2:sta jää toiselle jaksolle useampia niin että ryhmä 3:n vahvuus on 16. (Aikaisempien ryhmien vahvuus on 27.)

Rukousaiheita:
-turvallinen paluu ryhmälle 2 ja turvallinen meno ryhmälle 3
-lisää rahaa olisi oikein mukava asia
-kontti saadaan paikalle ajoissa
-toimitusten pysyminen aikataulussa ja se, että tilattu tavara olisi sellaista kun on tilattu (tämä on jatkuva haaste)
-pysytään aikatauluissa. Suuri vihkiäisjuhla 1.4. alkaa olla jo lähellä...

Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti