Jyväskylän adventtiseurakunta

-Avoimet ovet, avoimet sydämet, avoin Jumalan syli-

20.1.2017

10. rukouspäivä: Jumalan lahja

10. pyhäkkörukouspäivä: armoistuin

Kuvaus:
2. Moos. 25: 16-22; Hepr. 9:5

Sovellus: 
Hepr. 4:16 "Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme."

Gal. 5:1, 4, 13 "Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina älkääkä alistuko uudelleen orjuuden ikeeseen... Te, jotka pyritte vanhurskauteen lakia noudattamalla, olette joutuneet eroon Kristuksesta, armon ulkopuolelle... Teidät on kutsuttu vapauteen, veljet. Mutta älkää tämän vapauden varjolla päästäkö itsekästä luontoanne valloilleen, vaan rakastakaa ja palvelkaa toisianne."

2. Kor. 6:1 "Jumalan työtovereina me vetoamme teihin: ottakaa Jumalan armo vastaan niin, ettei se jää turhaksi."

Ef. 2:8 "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

Rukouspyyntö: Auta minua luopumaan kaikista valheista, jotka estävät minua tulemasta "rohkeasti armon valtaistuimen eteen" on elämässäni tapahtunut mitä tahansa.

Rukouskiitos: Kiitos, pelastus on Jumalan lahja! Kiitos, annat minulle uskon Jeesukseen! Kiitos, että niin minä kuin kanssakulkijanikin saamme armoa, laupeutta ja apua silloin kun tarvitsemme. Kiitos, että kutsut meitä rakastamaan ja palvelemaan on elämässämme tapahtunut mitä tahansa.




Kiitos, että olet ollut mukana 10 rukouspäivässä muinaisen pyhäkön symbolien maailmassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti